Florida Panthers harkitsee kahden luottohyökkääjänsä kauppaamista tehdäkseen tilaa palkkakattoonsa, väittää The Hockey Writers.

NHL-sivuston mukaan Sam Reinhartin ja Joe Thorntonin tuoreet sopimukset tarkoittavat sitä, että seura saattaa kaupitella kahta hyökkääjäänsä, Frank Vatranoa (AAV hit 2,55 miljoonaa dollaria) sekä Noel Acciaria (AAV 1,66 miljoonaa) toisiin seuroihin ennen kauden alkua.

27-vuotias Vatrano pelasi päättyneellä kaudella 56 runkosarjapeliä tehoin 18+8=26. 29-vuotiaan Acciarin tehot 41 ottelussa olivat puolestaan 4+7=11.

Hyökkääjäkaksikon kauppaaminen antaisi samalla automaattisesti vastuullisemman roolin seuran nuorille lupauksille, kuten Anton Lundellille ja Aleksi Heponiemelle. Samalla se vapauttaisi tarpeellista palkkatilaa yhdelle vasemmalta laukovalle puolustajalle, jollaista GM Bill Ziton uskotaan yhä metsästävän riveihinsä.

Panthersilla on tällä hetkellä palkkakatossaan reilut 1,3 miljoonaa dollaria vapaata tilaa.