New York Islanders on ollut tämän kesän outolintu. Se ei ole julkistanut yhtäkään uutta sopimusta ensi kaudeksi.

Ensimmäinen vihje Islanders-GM Lou Lamoriellon liikkeistä on kuitenkin tullut esiin, sillä välimieskäsittelyyn menevien pelaajien nimet julkistettiin hiljattain. Listalta puuttuvat Ilja Sorokin ja Anthony Beauvillier.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Isles on päässyt sopuun runkopelaajiensa kanssa. Yhden, ja vähintään Sorokinin ohella tärkeimmän, avainpelaajan kanssa sopimusneuvottelut vaikuttavat olevan vielä kesken, sillä Adam Pelechin nimi välimieskäsittelyyn menevien pelaajien listalta löytyy.

The Fourth Periodin mukaan Islanders olisi jopa kaukana sovusta Pelechin kanssa. Sen lähteiden mukaan Travis Zajacille ja Zach Pariselle olisi tehty jo yhden, sekä Kyle Palmierille monen vuoden sopimus.