Tampa Bay Lightning ja Chicago Blackhawks ovat tehneet vaihtokaupan NHL:ssä. Tampan tähtihyökkääjä Tyler Johnson siirtyy Blackhawksiin. Samaan suuntaan liikkuu myös toisen kierroksen varausvuoro kesälle 2023. Tampan suuntaan puolestaan siirtyy jo uransa lopettaneen konkaripuolustaja Brent Seabrookin sopimus.

Johnson on pelannut koko NHL-uransa ajan Tampassa. Hän on pelannut jo yli 700 ottelua runkosarja- ja pudotuspelimatsit yhteenlaskettuna. 30-vuotias hyökkääjä on ollut myös voittamassa kaksi kertaa Stanley Cupia. Viime kaudella 55 otteluun syntyivät pisteet 8+14=22. Pudotuspeleissä 23 otteluun hän iski pisteet 4+3=7.

Seabrook joutui lopettamaan uransa loukkaantumisten takia aiemmin tämän vuoden aikana. 36-vuotias puolustajakonkari ei kyennyt enää viime kaudella pelaamaan otteluakaan. Seabrookin 55 miljoonan dollarin sopimus päättyy vasta kesällä 2024. Hänet on asetettu pitkäaikaisten loukkaantuneiden listalle, jossa hän myöskin on sopimuksensa loppuun saakka. Seabrook voitti urallaan kolme Stanley Cupia.

Chicago Blackhawks

@NHLBlackhawks
Two-time Stanley Cup champion forward Tyler Johnson is a Blackhawk‼️

We also acquired a 2023 2nd round pick in the deal, in exchange for the rights to Brent Seabrook.

x - Tampa Bay Lightning

@TBLightning
Nine years with No. 9!

Thank you, Johnny. Lucky to have had you as a part of our team and the Tampa Bay community for so long.

Wishing you nothing but the best. 💙