Edmonton Oilers ei menestynyt tänäkään keväänä pudotuspeleissä, ja ensi kaudeksi sillä on paljon tehtävää. Ryan Nugent-Hopkinsille saatiin sorvattua jo verrattain huokea jatkosopimus, mutta Adam Larssonin kanssa sopimusneuvottelut ovat vielä vaiheessa.

— En ole erityisen luottavainen, Oilers-GM Ken Holland kommentoi varakapteeninsa todennäköisyyttä pysyä Edmontonissa. En ole myöskään epäluottavainen.

Tällä hetkellä tilanne on se, että ruotsalaispuolustajalle on esitetty sopimustarjous, jota hän harkitsee. Larssonin ja Oilersin väliset keskustelut jatkosopimuksesta ovat mediatietojen mukaan kiihtyneet viime aikoina.

28-vuotias pakki tullaan muistamaan vielä pitkään vuoden 2016 treidistä, jossa hänet vaihdettiin päikseen Taylor Halliin. Larsson on tärkeä pelaaja joukkueelleen, mutta ei ole yltänyt samoihin sfääreihin kuin runkosarjan MVP-palkinnonkin New Jersey Devilsissä voittanut Hall.

Larsson sai kuluneella kaudella keskimäärin vajaat 20 minuuttia peliaikaa ottelua kohden. 56 ottelussa hän keräsi tehopisteet 4+6=10.