Colorado Avalanchen maalilla huippuottein pelannut, ja NHL:ssä sen myötä Vezina Trophy -finalistien joukkoon noussut tähtivahti Philipp Grubauer haluaa jatkaa uraansa tutuissa maisemissa vastaisuudessakin. Pelaaja oli kertonut ajatuksistaan Denver Postille.

– Käsittääkseni meillä on kova joukkue myös ensi kaudella. Johtoryhmä tekee hyvää työtä kootessaan joukkuetta, joka esiintyy korkealla pelillisellä tasolla. Haluan olla mukana osana tätä kaikkea.

Taalaliigassa kaudella 2012-13 debytoinut saksalaisvahti on ehtinyt edustamaan Coloradoa kolmen kauden ajan pysäytellen pikkumustia runkosarjoissa 91,7:n, 91,6:n ja 92,2:n prosentin varmuudella.

Vaikka tahto on selvä, ilmassa leijuu kysymysmerkkejä.

– Aika moni asia tosin on epävarmaa juuri nyt, joukkueet odottavat laajennusdraftia. Itse haluaisin pysyä Denverissä, josta on tullut koti. Rakastan joukkuetta, rakastan organisaatiota.

Avs voitti päättyneellä kaudella NHL:n runkosarjan, mutta pudotuspeleissä tie nousi pystyyn jo toisella kierroksella. Vegas Golden Knights päätti kaudne voitoin 4-2.

– Luulen, että voimme olla ihan ylpeitä saavutuksestamme. Runkosarjan voitto ei tietenkään ole asia, joka riittäisi. Haluamme Stanley Cupin.