NHL:n komissaari Gary Bettman paljasti jokavuotisessa Stanley Cupin finaaleita edeltävässä lehdistötilaisuudessa useita suunnitelmia tulevalle kaudelle. Yksi isoimmista asioista oli kaksi uutta ulkoilmaottelua.

St. Louis Blues sekä Minnesota Wild kohtaavat talviklassikossa tammikuun ensimmäinen päivä Minneapoliksessa Target Fieldillä. Ottelun piti tapahtua jo tänä talvena, mutta koronaviruspandemian takia tapahtuma siirrettiin.

Toinen varmistettu ulkoilmaottelu pelataan Nashvillessä. Helmikuun 26 päivä Nashville Predators isännöi Tampa Bay Lightningiä. Ulkoilmaottelu on hallitsevan mestarin historian ensimmäinen.

Myös kolmatta ulkoilmaottelua Kanadaan yritetään järjestää tulevalla kaudella. Carolina Hurricanesille luvattu talviklassikko ei näillä näkymin tapahdu ensi kaudella, mutta NHL ei ole kuopannut ajatusta.

Myös All-Star viikonloppu tekee paluun ensi kaudella. Klassisen viikonlopun tapahtumapaikkana toimii Vegas. Huippupelaajien tähdittämä tapahtuma järjestetään ensi kertaa Vegasissa.