Dominique Ducharme toivoo pääsevänsä takaisin penkin päähän mahdollisimman pian.

Montreal Canadiensin päävalmentaja antoi positiivisen koronanäytteen kesken Vegas Golden Knightsia vastaan käytävän playoffsarjan.

Ducharme on ollut karanteenissa ottelusarjan kahden viimeisen kotiottelun ajan. Vegas tasoitti viime yön jatkoaikavoitolla Montrealissa sarjan 2-2:een.

Montreal-luotsilla ei ole aavistustakaan missä hän altistui virukselle.

– Toivottavasti voin palata sitä aiemmin. Tämä on turhauttavaa, koska olen tehnyt kaiken mitä ovat pyytäneet. En koskaan altistanut itseäni. Minulla oli huonoa tuuria, Ducharme kommentoi lehdistölle.

– Seuraorganisaatio on ollut yhteydessä viranomaisiin. Tämä on poikkeuksellinen tilanne, sillä olemme olleet kuplassa joulukuusta lähtien. Emme päässeet myöskään lähtemään ulos Las Vegasissa ollessamme.

– Mutta se että koko joukkue on jo rokotettu kahdesti ja toisesta rokotuksesta tulee kesäkuun 23. päivä. Toivon pystyväni palaamaan niin pian kuin mahdollista.

– Emme voineet mennä Las Vegasissa edes kävelylle tai kävellä hallilta hotellille. Minä kunnioitin sitä. Siirryin vain omasta huoneestani ruokailutilaan ja bussista kaukaloon. Saimme myös mennä kuntosalille, joka oli varattu meille tietyiksi tunneiksi.

Ducharme ei ole nähnyt karanteenin aikana kahteen viikkoon perhettään. Montreal-valmentajan tyttöystävä ja lapset eivät altistuneet virukselle.

– Tätä on vaikea kuvailla. Sitä tuntee itsensä avuttomaksi ja voi vain toivoa parasta. Katsoin viimeksi Canadiensin ottelua televisiosta ehkä kolme tai neljä vuotta sitten. Olemme selviytyneet vaikka mistä ja selviydymme tästäkin.