Nicolas Roy löi ratkaisun jatkoajalla, kun Vegas Golden Knights tasoitti voitot Montreal Canadiensin kanssa NHL:n neljännessä välieräkamppailussa. Vegasin 2-1-voitto vieraissa tasoitti ottelusarjan 2-2:een.

Vegas vaihtoi otteluun maalivahtiaan Robin Lehnerin korvattua Marc-Andre Fleuryn tolppien välissä. Vegasin päävalmentaja Peter De Boerin uhkapeli kannatti, sillä vahvasti esiintynyt ruotsalainen tilastoi komeat 27 torjuntaa.

Roy otti sankarin viitan haltuunsa jatkoajan toisella minuutilla siirtämällä Carey Pricen tuplatorjunnan jälkeen maalin edustalta irtokiekon ylänurkkaan. Montrealin suomalaistähti Jesperi Kotkaniemi seurasi ratkaisua voimattomana maissa selällään epäonnistuneen blokkausyrityksen jälkeen.

Vegasin tasoituksen viimeisteli päätöserässä Brayden McNabb suoraan maalin takaa kiertäneen William Karlssonin tarjoilusta.

Montrealin ainokaisesta vastasi toisessa erässä läpiajosta osunut Paul Byron.

Montrealin suomalaispelaajat Jesperi Kotkaniemi, Joel Armia ja Artturi Lehkonen jäivät ilman tehopisteitä.

Ottelusarja jatkuu tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Vegasissa viidennellä ottelulla. Paras seitsemästä parin voittaja kohtaa Stanley Cup finaaleissa joko Tampa Bay Lightningin tai New York Islandersin.