Ehdokkaat vuoden tulokkaaksi selvillä – tässä tämän vuoden kolme Calder-finalistia

© Kuva: Getty Images

NHL:n ehdokkaat vuoden tulokkaaksi ovat julkistettu. Calder-finalistit vuonna 2021 ovat Minnesota Wildin Kirill Kaprizov, Carolina Hurricanesin Alex Nedeljkovic ja Dallas Starsin Jason Robertson.

Suosikki on suurimman osan kaudesta ollut Kaprizov. 24-vuotias venäläistaituri on ihastuttanut luistelu- ja mailatekniikallaan sekä upealla pelikäsityksellään ja 55 ottelun jälkeen pistesarakkeessa ovat lukemat 27+24=51.

Nedeljkovicin kausi oli totaalinen tuhkimotarina. Kauden alussa Hurricanes asetti nuoren maalivahtinsa siirtolistalle, mutta hän ei kelvannut kellekään edes ilmaisella. Yhdysvaltalaiskassari otti pikku hiljaa itselleen ykkösvahdin paikan eikä luopunut siitä. 25-vuotias Nedeljkovic torjui 23 ottelua, joista hän voitti 15 ja torjui kiekkoja 93.2 prosentin varmuudella.

Robertson ilmoittautui ihan tosissaan Kaprizovin haastajaksi loppukaudesta, kun hän nakutti pisteitä erityisesti kauden jälkimmäisen puolikkaan aikana hämmästyttävällä tahdilla Roope Hintzin vierellä. 51 ottelun tehot jenkkilaiturilla olivat mallia 17+28=45.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!