Vegas Golden Knights jatkaa NHL-pudotuspelien seuraavalle kierrokselle. Joukkue voitti seitsemännen ottelun Minnesota Wildia vastaan lukemin 6-2.

Vegasin suurin sankari ottelussa oli duunarihyökkääjä Mattias Janmark. Ruotsalainen paukutti ottelussa hattutempun.

Maalit olivat kaikki voiton kannalta kriittisiä. Vegasilla on ollut itseluottamus maissa maalinteon suhteen. Joukkue sai hyvän startin, kun Janmark heilutti maaliverkkoja jo viiden minuutin kohdalla.

Kolmannessa erässä Janmark iski kaksi maalia. Näillä osumilla Vegasin voitto varmistui ja Minnesotan loppukiriltä vedettiin matto alta.

Vegas kohtaa pudotuspelien seuraavalla kierroksella Colorado Avalanchen. Colorado voitti St. Louis Bluesin suoraan neljässä pelissä.

Voit katsoa Janmarkin illan komeimman osuman alta.