Nöyryyttävää – Ottawa Senators päästää ruotsalaisvahtinsa vapaalle jalalle ilman sopimustarjousta

© Kuva: Getty Images

Hiljattain ilmoitettiin Marcus Högbergin kannalta nöyryyttäviä uutisia. Ottawa Senators -vahdista olisi tullut rajoitettu vapaa agentti, mutta 14 NHL-ottelua kuluvalla kaudella pelannut ruotsalainen ei saanut joukkueeltaan yhtäkään sopimustarjousta.

Näin Högbergistä tulee heinäkuussa rajoittamaton vapaa agentti. Senatorsin olisi tarvinnut tehdä edes jonkinlainen sopimustarjous veräjänvartijalleen, että hänen NHL-oikeutensa olisivat säilyneet kanadalaisjoukkueella.

26-vuotiaan örebrolaisen kausi on kieltämättä ollut vielä joukkueensakin sesonkia heikompi. Senatorsin kolmannen kierroksen varaus on torjunut kiekkoja NHL:ssä 87.6 prosentin varmuudella ja päästänyt maaleja keskimäärin 3.74 kappaletta ottelua kohti.