Tätä ei Rangers-leirissä ihan heti unohdeta – Tom Wilson riepotteli venäläistähtiä 14 minuutin arvoisesti

© Kuva: Getty Images

Parhaimmillaan Tom Wilson on höyryjuna, jota harva pystyy pysäyttämään, mutta tätä häneltä ei toivo näkevänsä. Washington Capitalsin kovaotteinen hyökkääjä käynnisti aikamoisen hullunmyllyn New York Rangersiä vastaan.

Rähinä alkoi, kun Pavel Butshnevitsh yritti pelata irtokiekkoa, joka oli jo enemmän tai vähemmän maalivahti Vitek Vanecekin hallussa. Butsnevitsh makasi jäässä mahallaan kasvot jäätä vasten, kun Wilson päätti lyödä tätä päin pläsiä.

Ryan Strome otti Wilsonin pois tilanteesta, mutta Nic Dowdin suosiollisella avustuksella Wilson pääsi alta pois ja löi maassa makaavaa Stromea. Tästä hermostui Artemi Panarin, joka hyppäsi Wilsonin selkään.

Wilson höykytti Panarinia muun muassa repien tätä hiuksista ja paiskaten venäläistähden pää edellä jäähän. Capitalsin 27-vuotias pelikieltoja kerännyt laituri ei saanut tästä tilanteesta ottelurangaistusta, vaan 2+2+10 minuuttia.

Seuraavaa kerran joukkueet kohtaavat jo ensi yönä. Wilson joutunee vastaamaan teoistaan, ellei NHL:n kurinpito langeta häntä pelikieltoon tämän kurinpitohistorian muistaen.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.