Columbus Blue Jacketsin ex-pelaajat lataavat kovia väitteitä Jarmo Kekäläisestä – ”H*lvetin surullista!”

© Kuva: Getty Images

Kolme Columbus Blue Jacketsin entistä pelaajaa vastasi The Athleticin haastattelussa nimettöminä kiperiin, entistä seuraansa koskeviin kysymyksiin.

Pelaajilta kysyttiin mm. siitä, miksi niin monet seuran ex-pelaajat ovat päättäneet jättää Columbuksen tultuaan rajoittamattomiksi vapaiksi agenteiksi. Osa kritiikistä osuu seuran suomalais-GM Jarmo Kekäläiseen.

– Kun olet rajoitettu vapaa agentti (RFA), he pelaavat todella, todella kovaa peliä (sopimusten kanssa). Se on valitettavaa, sillä heti kun pelaaja saa tilaisuuden lähteä (rajoittamattomana vapaana agenttina), hän ajattelee ”vi*ut tästä, lähden menemään”. On rankkaa kohdella pelaajia pelkkänä omaisuutena ja yrittää saada vastineeksi lojaaliutta, eräs pelaajista lataa.

Myöskään toinen kysymykseen vastanneista pelaajista ei ylläty pelaajien joukkopaosta.

– Pakko sanoa, en ole yllättynyt. Halusin itse jäädä Columbukseen, mutta en kokenut sen olevan mahdollista. Jotta pystyt rakentamaan voittavaa kulttuuria, sinun on tehtävä kaikkesi pitääksesi ryhmä kasassa. Arvostan Jarmoa suuresti, mutta mielestäni Columbuksen katseet ovat aina vain tulevaisuudessa ja siinä, mitä he voivat rakentaa. Ehkä he eivät tunnista sitä, mitä heillä jo on.

– En koskaan unohda viime kauden päätöskeskusteluja. Meillä oli takana loistava kausi ja olimme todella innoissamme tulevaisuuden suhteen. Kun suuri osa pelaajistamme oli käynyt kauden päätöskeskustelunsa, olimme järkyttyneitä. Eikö meidän kaikkien pitänyt palata tänne (seuraavalla kaudella)? Sitten useimmat tajusivat, ettei niin tapahtuisi. Rehellisesti sanottuna, se oli helvetin surullista.

Kekäläisellä on tulevana kesänä edessään uransa tähän asti tärkein savotta suomalaispomon yrittäessä nostaa tällä kaudella pahasti kyykänneen ryhmän takaisin pudotuspelijoukkueeksi.

LUE MYÖS: Patrik Laineen katastrofikaudelle jatkoa – iskettiin Columbuksen nelosketjuun kahden farmijyrän viereen!

LUE MYÖS: Jarmo Kekäläinen ryöstämässä venäläisen superlupauksen NHL:ään – KHL-seuralta katkera kuitti: ”Surullista!”


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.