Viime NHL-kierros oli täynnä maalivahtien reissuja alueensa ulkopuolelle. Monesta niistä rokotettiin, mutta yhden veskari myös paikkasi loistavalla torjunnalla.

Marcus Högbergiltä riistettiin kiekko maalin takana, mistä Jake Virtanen rankaisi Tyler Motten esityöstä.

Jake Allen sutaisi ohi kiekosta maalin takana. Lätkä päätyi Montreal Canadiens -vahdin sijaan Jason Spezzan lapaan, ja Toronto Maple Leafsin tulokas Adam Brooks sai tästä halvan maalin.

John Gibson ja Cam Fowler halusivat molemmat ottaa puolustuspäätä kohti liukuvan kiekon, mutta peliväline jäi kaksikon sählätessä vapaaksi. Irtokiekkoon ensimmäisenä kerennyt Los Angeles Kings -hyökkääjä Adrian Kempe viimeisteli maalin tyhjänä ammottavaan maaliin.

Thatcher Demko halusi ylivoimalla kääntää pelin nopeasti takaisin kohti hyökkäyspäätyä, mutta Quinn Hughes oli matkaamassa kohti omaa päätyä. Rutiininomaisesta hyökkäykseenlähdöstä tulikin 2vs1-tilanne omiin, mutta tämän Vancouver Canucks -vahti pelasti upeasti.

NHL-matsit näet V Sportin kanavilta ja Viaplaysta.