Chicago Blackhawks ilmoitti tehneensä treidin Florida Panthersin kanssa viime aamuyönä Suomen aikaa. Blackhawks sai Vincent Hinostrozan ja Panthers Brad Morrisonin.

Morrison on 24-vuotias hyökkääjä, joka pelaa tulokassopimuksensa viimeistä kautta. New York Rangersin vuoden 2015 4. kierroksen varaus on sahannut ammattilaisuransa AHL:n ja ECHL:n väliä, mutta viimeiset kolme peliä hän on pelannut ECHL:ssä. ECHL:ssä Morrison on pelannut kolme peliä tehoin 1+1, kun taas AHL:ssä kuusi peliä ovat tuoneet pisteet 3+2.

Hinostroza on Blackhawksin vanha tuttu, sillä se varasi hänet vuoden 2012 varaustilaisuuden 8. kierroksella. 175-senttinen yhdysvaltalaishyökkääjä kerkesi pelata punanutussa 106 NHL-ottelua ennen siirtymistään Arizona Coyotesiin kuuden pelaajan siirrossa.

Tällä kaudella 27-vuotias Hinostroza on pelannut yhdeksän ottelua Panthersin riveissä ilman tehopisteitä. Suomalaisittain mielenkiintoista on, että KHL:ään Vinnien on varannut Jokerit 3. kierroksella vuonna 2016.