Mathew Barzal oli ilmiliekeissä viime yönä. Tehot 3+2 siivittivät New York Islandersin 8–4-voittoon Washington Capitalsista.

Ehdoton kohokohta oli ensimmäinen maali. Islanders-hyökkääjä nappasi kiekon maalin takaa muiden lähtiessä vaihtoon. Barzal ampaisi vauhtiin, puikkelehti neljän valkopaidan välistä ja napautti kiekon tarkasti ylähyllylle.

Toisessa maalissa Barzal sai Jordan Eberlen syötön maalin ja Ilja Samsonovin välistä rystypuolelle. Capitals-maalivahti oli tilanteessa myöhässä, joten hän potkaisi itsensä liian sivulle maalistaan. 23-vuotias hyökkääjä pyörähti nopeasti ympäri ja siirsi kiekon puolityhjään maaliin.

Kolmas maali tuli juuri ennen varsinaisen peliajan viimeistä minuuttia. Josh Baileyn tökkäämä kiekko pomppasi korkeassa kaaressa maalin vierestä kohti siniviivaa, mutta se laskeutui sopivasti Barzalin kohdalla rinnan korkeudelle. Numerolla 13 pelaava keskushyökkääjä huitaisi baseball-tyylisellä swingillä kiekkoa, joka päätyi verkon perukoille.

Voiton myötä Islanders on tasapisteissä Capitalsin ja Pittsburgh Penguinsin kanssa taistelemassa Itäisen divisioonan kärkipaikasta.