AHL-ottelussa Ontario Reignin ja Bakersfield Condorsin välillä osalla pelaajista oli varmasti jo mietteet ottelun jälkeisen iltapalan sisällössä, kun oli jäljellä reilut kolme minuuttia kotijoukkue Condorsin johtaessa peliä 4-1. Yksi Reignin pelaajista oli kuitenkin päättänyt vielä kääntää pelin.

Ajassa 56.53 Akil Thomas kaunisteli lukemia 4-2:een. Ajassa 58.21 Thomas nosti toisen kerran kätensä kohti kattoa, kun hän laukoi tilanteeksi 4-3. Eikä kahta ilman kolmatta, ajassa 59.37 Thomasin hattutemppu tuli täyteen ja ottelu oli tasan 4-4. Jokainen laukaus upposi sisään ensimmäisellä kosketuksella saman puolen b-pisteen kaarelta.

Thomasin hattutemppuun kului vain 2 minuuttia ja 43 sekuntia, mutta Los Angeles Kings -lupaus ei ollut vielä valmis lopettamaan, sillä ottelu oli edelleen vasta tasan. Voittolaukauskilpailussa Thomas venytti verkkoja vielä kerran ja Reignin comeback oli valmis.

American Hockey League

@TheAHL
A hat trick in the final 3:07 of regulation.

One more in the shootout.

It's @AkilThomas2's world. We're just living in it.

21-vuotias Thomas on Kingsin toisen kierroksen varaus vuodelta 2018. Hän pelaa ensimmäistä kauttaan ammattilaisena, ja hattutemppu oli hänen ammattilaisuransa ensimmäinen. 19 ottelusta yhdysvaltalaishyökkääjällä on nyt kasassa 11 pistettä.