Arizona Coyotesin nuori tähtihyökkääjä Clayton Keller on tuorein nimi NHL:n kuumina käyvillä siirtomarkkinoilla.

Florida Hockey Now -sivuston NHL-toimittaja Jimmy Murphy kertoo kuulleensa eri sisäpiirilähteistä useita viitteitä siitä, että ensimmäistä kauttaan kahdeksan vuoden ja 57,2 miljoonan dollarin jättisopimuksestaan pelaava pienikokoinen jenkkitaituri saattaisi olla siirtokohteiden joukossa viimeistään kauden jälkeen.

Keller on alkujaan Coyotesin 1. kierroksen 7. varaus kesältä 2016. Parhaalla NHL-kaudellaan 2017-18 peräti 65 (23+42) tehopistettä iskenyt taituri on joukkueensa alkukauden toiseksi tehokkain pistelinko. Hyökkääjä on nakuttanut 28 peliin tehot 8+13=21.

Keller ei ole suinkaan ainoa siirtohuhuihin noussut Coyotes-peluri. Huhujen keskiössä on tällä hetkellä myös seuran suomalaismaalivahti Antti Raanta, jonka sopimus umpeutuu kuluvan kauden jälkeen.