Philadelphia Flyers harkitsee nimekkään puolustajan hankkimista, paljastaa The Athletic.

Sivuston palkkalistoille kuuluva NHL-sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun kertoo seuran iskeneen silmänsä Arizona Coyotesin konkaripuolustaja Alex Goligoskiin, joka on kuulunut viime vuosina tehokkaimpien NHL-puolustajien joukkoon. 35-vuotias Goligoski korvaisi Flyersin takalinjoilla Matt Niskasen, joka ilmoitti yllättäen uransa päättymisestä ennen kauden alkua.

Goligoski on iskenyt viimeisen seitsemän kauden aikana tauluun keskimäärin 35 tehopistettä sesonkia kohti, joskin kuluva kausi on ollut konkarille vaikea. Keskimäärin 22 minuuttia illassa Coyotesin alakerrassa luutiva puolustaja on merkkauttanut 26 ottelussa vain kaksi syöttöpistettä.

Goligoskin siirron suurin este lienee miehen muhkea, 5,475 miljoonan dollarin vuosipalkka, josta Coyotesin olisi suostuttava ottamaan iso osa kontolleen mahdollisen siirron toteutuessa. Jenkkipakin sopimus umpeutuu tämän kauden jälkeen.