Nashville Predators on NHL:n keskisessä divisioonassa kuudentena, jo 11 pisteen päässä viimeisestä jatkopaikasta. Eli ei hyvä.

Florida Panthers keikkuu samassa lohkossa kakkosena, tasapisteissä kärkijoukkue Tampa Bay Lightningin kanssa. Selvästi parempi!

Samanlainen tahtoo olla joukkueiden suomalaisten tilanne – Predsin sinivalkoisten ei kummoinen, mutta pantteripaitojen suomalaiset loistavat. Viime yönä siitä saatiin huima osoitus, kun Floridan Aleksander Barkov nöyryytti Nashvillen Mikael Granlundia Panthersin 6-2-voittoon päättyneessä pelissä.

Florida-peluri vei pikkumustan maailmanmestarilta tylysti, ja perään tämä meni mukkelis makkelis. Tilanne päättyi maaliin, ja esimerkiksi toimittaja Jameson Olive kuvaili Twitterissä tapausta naurettavaksi.

Jameson Olive

@JamesonCoop
Vatrano's look says it all. 😹

Barkov is RIDICULOUS!

Barkov on pistepörssissä ”teksti-tv-sijoilla” noin 20:n paikkeilla saldolla 8+18=26 (+7), Granlund on selvästi kauempana saldolla 4+5=9 (-7).