Onko tässä Kingsin kirkkain tulevaisuus? Rasmus Kuparin ketju jälleen loistoiskussa – ”Todella hyvä”

© Kuva: Getty Images

NHL-joukkue Los Angelesin niin sanottuun taxi squadiin noussut, mutta taalaliigan porteilta takaisin AHL:ään pudonnut Rasmus Kupari oli taas kerran väkevässä iskussa farmissa. Pelaaja takoi Ontario Reignin 4-5-jatkoaikatappiossa maalin pitäen paikkansa onnettoman joukkueen pistekärkenä.

Kupari on viimeistellyt farmissa väkevät tehot 2+7=9 ja sillä irtoaa koko AHL:n pörssissä sijoitus noin 20:n paikkeilta.

Vaikka vain yhden voiton kauden 11 ottelusta ottanut Ontario räpeltää syvällä, sai Kupari ketjuineen kehuja tappiollisen taiston tauottua luotsi John Wroblewskilta.

Suomalaissentterin rinnalla pelasivat Tyler Madden ja Arthur Kalijev.

– Heidän ketju oli todella hyvä jo treenikaudella. Kalijev oli todella hyvä ja hän jatkoi siitä. He ovat maagisia kiekon kanssa ja he ovat taitavia. Kupari oli väkevä. Tuo kenttä on todella hyvä, luotsi ylisti.

Los Angeles on ollut NHL:n puolella yllättävänkin hyvä ja se taistelee huipputasaisessa divisioonassaan edelleen jopa jatkopaikasta vasten monia odotuksia – myös tulevaisuus on taattu LA:n nykyvireen ja etenkin nuorten panosten myötä.

Kotkalainen nuorten kaksinkertainen maailmanmestari on Kingsin ykköskierroksen 20. varaus juhannukselta 2018.

Maddenin LA varasi samana kesänä kolmoskierroksella 68:ntena, Kalivejin Kings nappasi seuraavana juhannuksena samalla kierroksella numerolla 33.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.