Mahdoton myrskyvaroitus! Viime syksyn finaalivastus pelkkää paperia – Tampa Bayn tähtivahti torjui täysin uskomatonta historiaa

© Kuva: Getty Images

Viime syksyn Stanley Cup -mestari Tampa Bay Lightning on päässyt NHL:ssä aivan tolkuttoman kovaan vireeseen. Joukkue on voittanut viisi peliä peräkkäin, mutta vieläkin kovempi fakta on se, että edellisessä neljässä ottelussa se on päästänyt vain yhden maalin.

Kahdessa Carolina Hurricanes -pelissä ja kahdessa Dallas Stars -ottelussa maaliero on hallitsevalle mestarille häkellyttävä 13-1.

Näissä peleissä maalivahti Andrei Vasilevski on torjunut kolme nollaa, kaksi Dallasia ja yhden Carolinaa vastaan. Kun Tampan ja Dallasin myös kolmanneksi viimeisin kohtaaminen päättyi viime syksynä Vasilevskin nollaan, on hän siis nollannut Starsin hämmentävästi kolmesti putkeen.

Vasilevskista tuli yöllä Dallasista irronneen 2-0-voiton myötä ensimmäinen Lightning-vahti, joka Tampa Bay Lightning. Tuo putken aloittanut, viime syksynä tilastoitu ensimmäinen nolla on peräisin Stanley Cup -finaalisarjan ratkaisseesta kuudennesta ottelusta.

– Vasilevski pelaa epärealistisella tavalla. On hauska luutia hänen edessään, Lightning-hyökkääjä Ondrej Palat kehui seuran kotisivuilla.

– Hän on liigan ykkösvahti tällä hetkellä, toinen hyökkääjä Blake Coleman jatkoi.

Starsin Roope HintziäJoel KivirantaaEsa Lindelliä ja Miro Heiskasta sekä kumppaneita oikein urakalla kurittanut vahti muistetaan Suomessa keväältä 2019. Silloin Suomi kaatoi Venäjän MM-välierässä tuolloin vielä keltanokkavahti Kevin Lankisen torjuttua 1-0-voitossa nollat. Näin jälkeenpäin mietittynä suomalaistorjujan näyte oli sekin valtavan kova.

Tampa keikkuu nyt keskisen divisioonan kärjessä 31 pinnan turvin. Dallas on sen viimeisenä, jo 12 pinnaa pudotuspelipaikkaa perässä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.