Kokiko Aleksander Barkov vääryyden NHL:ssä?

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin kippari Aleksander Barkov oli joukkueensa yksi sankareista tiistaiyönä, kun pantteripaidat kaatoivat Dallas Starsin 3-1. Suomalaissentteri iski limpun ottelun lopussa tyhjään rysään sinetöiden loppuluvut.

Jotenkin tekisi mieli sanoa, että keskushyökkääjä teki koitoksessa myös aiemmin maalin, mutta oheinen Keith Yandlen lämäri oli merkitty jenkkipakille pitkään tiistaiaamuun.

– Floridan toinen maali näyttää siltä, että Aleksander Barkov on saattanut ohjata sen, mutta maali on edelleen merkitty Keith Yandlelle, toimittaja David Dwork analysoi.

Meni maali ihan kenen hyvänsä nimiin, nousi suomalainen yön hänen pomminvarmalla osumalla taalaliigan pistepörssissä jo 20:n parhaan kastiin. Tehot 7+12=19 oikeuttavat tarkalleen ottaen jo 15:nnelle sijalle.

Joukkueensa kippari keskitti itse huomion pelin jälkeen muualle.

– Starsilla oli melko hyvä avauserä. He luistelivat melko kovaa, melkein kaikkialla siellä, missä kiekko oli. Toisessa erässä me teimme saman heille. Loimme paikkoja heidän puolustusalueella paljon, pelaaja sanoi seuran kotisivuilla.

Mainittakoon, että Stars-vahti Anton Khudobin joutui torjumaan toisessa erässä hämmentävät 27 kutia. Avaus- ja kolmoserässä koppeja kirjattiin 11 kappaletta.


PÄIVÄN VIHJE: CHICAGO – TAMPA BAY

Salamapuolustus loistaa ja Andrei Vasilevski seisoo päällään! Onko Chicagolla mitään palaa?