Debyytti luvassa? Kuuma Kings kutsui AHL:ssä loistaneen suomalaislupauksen taxi squadiin: ”On erottunut melkein jokaisessa ottelussa”

© Kuva: Getty Images

AHL-joukkue Ontario Reignissä alkukaudesta oivat tehot 1+7=8 viimeistellyt suomalaissentteri Rasmus Kupari on kutsuttu NHL-joukkue Los Angeles Kingsin niin sanottuun taxi squadiin, Ontario tiedotti äskettäin Twitter-tilillään.

Nyt pelaaja harjoittelee NHL-lauman kanssa, eikä hän sen vuoksi pelannut viime yön AHL-ottelussa.

Kahdeksan tehopinnaa vain seitsemässä ottelussa latonut kotkalainen keikkuu farmin pistepörssin kärkipäässä, ja pian edessä voi olla toinen hieno tapaus: NHL-debyytti.

Kings varasi nuorten kaksinkertaisen maailmanmestarin taalaliigaan juhannuksena 2018 ykköskierroksella numerolla 20.

– Kupari on erottunut nuoria täynnä olevassa joukkueessa melkein jokaisessa näkemässäni ottelussa. Olemme nähneet häneltä valtavia kehitysaskeleita sitten viime kauden, LA Kings Insider -sivustolla hehkutettiin.

– Suomalainen on osoittanut toisella kaudellaan taitonsa, itsevarmuutensa ja paljon paremman ymmärryksensä siitä, kuinka menestyä AHL:ssä. Nyt tuleva mahdollisuus on ansaittu.

Kupari on ollut farmissa tosiaan hurjassa tikissä, sillä viime kaudella hän iski yhtä monta pinnaa kuin nyt. Debyyttisesongin saldo oli 6+2=8 kauden 27 pelissä.

Kings on ollut sekin väkevässä iskussa NHL:ssä, sillä nyt joukkue vaeltaa jo neljän pelin voitto- ja peräti viiden ottelun pisteputkessa.


PÄIVÄN VIHJE: CHICAGO – TAMPA BAY

Salamapuolustus loistaa ja Andrei Vasilevski seisoo päällään! Onko Chicagolla mitään palaa?