Mikko Koivun yllättävä lopettamispäätös jättää aukon Columbus Blue Jacketsin entisestään kapealle sentteriosastolle.

The Fourth Period -sivuston mukaan todennäköisimmät ehdokkaat suomalaislegendan korvaajiksi löytyvät Calgary Flamesistä sekä Ottawa Senatorsista.

Sivuston mukaan Blue Jackets saattaa hyvinkin olla kiinnostunut ainakin Flamesin entisestä nelosvaraus Sam Bennetistä, jonka kintereillä ovat tiettävästi myös Toronto Maple Leafs sekä Anaheim Ducks.

Toinen todennäköisin vaihtoehto olisi TFP:n mukaan Senatorsin konkarisentteri Derek Stepan, joka haluaisi siirtyä lähemmäs Arizonassa asuvaa perhettään. Konkarihyökkääjä kaupattiin Senatorsiin Arizona Coyotesista viime kauden jälkeen.

Columbuksen sentteriosasto on varsinkin Koivun lopettamisen jälkeen ohutta tekoa. Kaiken kukkuraksi joukkueelta puuttuu Pierre-Luc Dubois’n kauppaamisen jälkeen mitat täyttävä ykkössentteri. Seuran GM Jarmo Kekäläinen saattaa siksi hyvinkin katsastaa tällä hetkellä potentiaalisia vaihtoehtoja siirtomarkkinoilta.