NHL-kausi alkaa torstain vastaisena yönä.

Yleisesti ottaen mestarisuosikkeja on muutamia. Suomalaisfanien näkemys on kuitenkin selvä: Colorado Avalanche on ylitse muiden.

Laitoimme pystyyn gallupin NHL:n alkavan kauden mestarista Facebookin suurimmassa NHL-aiheisessa ryhmässä, NHL-olohuoneessa.

Noin kolmen tunnin aikana äänensä antoi 242 ryhmän jäsentä. Peräti 86 vastaajaa, eli 35,5 prosenttia vastaajista, on sitä mieltä, että Stanley Cupia juhlii kauden päätteeksi Avalanche. Mikko Rantasen ja Joonas Donskoin tähdittämä joukkue on alkavan kauden ykkössuosikki mestariksi myös esimerkiksi peliyhtiö Betssonin kerroinvertailussa.

Toiseksi eniten kannatusta NHL-olohuoneen gallupissa sai Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Carolina Hurricanes, jota povaa mestariksi 14 prosenttia (34 ääntä) vastaajista. Kolmossuosikkina pidetään hallitsevaa mestaria Tampa Bay Lightningia. Vähintään kymmenen ääntä saivat myös Vegas Golden Knights, Boston Bruins, Toronto Maple Leafs ja Dallas Stars.

Voit tutustua gallupiin ja NHL-olohuoneeseen tästä.