New Jersey Devils solmi tärkeän jatkosopimuksen – ruotsalaistähdelle 5,5 miljoonan dollarin diili

© Kuva: Getty Images

New Jersey Devils on solminut tärkeän jatkosopimuksen nuoren ruotsalaishyökkääjänsä Jesper Brattin kanssa.

22-vuotias laitahyökkääjä ja seura allekirjoittivat maanantain vastaisena yönä kaksivuotisen sopimuksen, joka takaa pelaajalle keskimäärin 2,75 miljoonan dollarin vuosiansiot. Diilin kokonaisarvo on 5,5, miljoonaa taalaa.

Bratt pelasi viime kaudella 60 NHL-ottelua tehoin 16+16=32 ollen tasakentällisin joukkueensa paras pistemies 15 osumallaan.

Brattin sopimuksen jälkeen NHL:ssä on jäljellä enää neljä sopimuksetonta rajoitettua vapaata agenttia (RFA), Winnipeg Jetsistä siirtoa vaativa Jack Roslovic, New York Islandersin Dmytro Timashov sekä Florida Panthersin suomalaiskaksikko Henrik Borgström ja Aleksi Saarela. NHL-seurat saavat solmia sopimuksia RFA-pelaajiensa kanssa 11. helmikuuta asti.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!