Shokkipäätös! Kaksinkertainen Stanley Cup -mestarivahti Corey Crawford lopettaa uransa – hylkäsi jättisopimuksen

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin paidassa kaksi Stanley Cup -mestaruutta urallaan voittanut maalivahti Corey Crawford lopettaa uransa 36-vuotiaana.

Koko uransa Blackhawksia edustanut kanadalainen solmi viime kauden jälkeen kaksivuotisen ja 7,8 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen New Jersey Devilsin kanssa. NHL:n pelaajayhdistyksen ilmoituksen mukaan Crawfordin lopettamisen taustalla ovat henkilökohtaiset syyt.

Urallaan pahoista aivotärähdyksistä kärsinyt Crawford pelasi Blackhawksin riveissä viime kaudella 40 ottelua torjuntaprosentilla 91,7 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 2,77. Urallaan 488 NHL-peliä pelanneen konkarivahdin oli tarkoitus kamppailla alkavalla kaudella peliajasta nuoren Mackenzie Blackwoodin kanssa.


PÄIVÄN VIHJE: CHICAGO – TAMPA BAY

Salamapuolustus loistaa ja Andrei Vasilevski seisoo päällään! Onko Chicagolla mitään palaa?