AHL-kausi 2020-21 pyörähtää käyntiin 5. helmikuuta.

Sarjassa on tulevalla kaudella poikkeuksellisesti mukana ainoastaan 28 joukkuetta, sillä Charlotte Checkers (Florida Panthersin farmi), Milwaukee Admirals (Nashville Predatorsin farmi) sekä Springfield Thunderbirds (St. Louis Bluesin farmi) ovat ilmoittaneet jättävänsä kauden väliin. Joukkueet palaavat AHL:ään jälleen kaudella 2021-22.

Tuoreen päätöksen myötä muutamien suomalaispelaajien loppukauden osoite on epäselvä, mikäli he eivät selviä NHL-miehistöön. Tällaisia nimiä saattavat olla muun muassa Eetu Luostarinen ja Aleksi Heponiemi. Myös Eeli Tolvasen ja Niko Mikkolan NHL-peliminuutit voivat olla hyvin vähissä.

Tulevalla kaudella AHL-joukkueet jakautuvat viiteen eri divisioonaan, jotka näet alapuolelta. Otteluohjelmaa ei ole vielä julkaistu.

AHL Communications

@AHLPR
28 teams will be participating in @TheAHL's 2020-21 season, which opens Feb. 5

Details: theahl.com/28-teams-parti…