Idän konferenssin kestomenestyjä Boston Bruins koki ison kolauksen syksyn pelaajamarkkinoilla, kun joukkueen huippupuolustaja Torey Krug vaihtoi maisemaa vapaana agenttina.

Krugia muistellaan Bruins-pelaajien keskuudessa lämmöllä. Ennakoidusti Krugin paikan ylivoimalla ottava Charlie McAvoyn mukaan huippupuolustajan lähtö kirpaisi joukkuetta myös henkisellä tasolla.

– ”TK” oli yksi ensimmäisitä kavereista täällä, kuka otti minut siipensä alle välittömästi, jenkkipuolustaja kertoo Cam & Strict -podcastissa.

– Hän on ihan uskomaton tyyppi. Treenaamme edelleen yhdessä, St.Louis tulee rakastamaan häntä, he saavat loistavan pelaajan. Hän lukee peliä uskomattoman hyvin.

– Olen edelleenkin surullinen siitä, että hän lähti. En osaa kuvitella sitä hetkeä, kun menen harjoitusleirille eikä hän ole siellä.

Krug pelasi Bruinsin organisaatiossa yhteensä 523 ottelua. Varaamaton Krug vieraili Stanley Cupin finaaleissa kahdesti 2010-luvulla. Krug allekirjoitti sopimuksen Bluesin kanssa lokakuussa vapaana agenttina. Puolustajan mukaan Bruins ei koskaan edes tarjonnut hänelle sopimusta.