Mystinen tilapäivitys: Boston Bruinsin Urho Vaakanainen matkalla Liigaan?

© Kuva: Getty Images

Liigassa tällä kaudella vaisusti esiintynyt SaiPa saattaa vahvistua kovan luokan puolustajalla.

Lappeenrantalaisseura julkaisi sunnuntaina Twitterissä mystisen tilapäivityksen, jossa se kertoi vahvistuvansa uudella pelaajalla maanantaina. Kyseisen päivityksen kuvassa pelaaja oli kuitenkin peitettynä, joten arvailu käynnistyi.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Tarkkasilmäisimmät SaiPan kannattajat kiinnittivät kuitenkin heti päivitykseen tarkasti huomiota, sillä he muistivat nähneensä saman kuvan vuonna 2017 – ja olivatkin oikeassa.

Kyseisessä kuvassa luistelee nykyisin Boston Bruinsin organisaatiossa kiekkoileva Urho Vaakanainen. Suomalaispuolustajan lainasopimus voisi olla mahdollinen, sillä tällä tietoa nuorukainen aloittaa kautensa AHL:ssä, joka käynnistyy aikaisintaan helmikuussa, joten pelituntumaa on haettava jostain.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!