Ottawalle surkeita uutisia – maalivahdin koko kausi jäämässä väliin?

© Kuva: Getty Images

Ottawa Senators on saanut murheellisia uutisia ensi kaudeksi. Seuran maalivahti Anders Nilsson ei välttämättä pysty pelaamaan ollenkaan koko kauden aikana.

Ottawa Sunin toimittaja Bruce Garrioch paljastaa lisätietoja ruotsalaisvahdin terveydentilasta.

– Odotuksien mukaan hän aloittaa kauden loukkaantuneiden reservissä. Pierre Dorion on kertonut, että päätöstä ei tehdä ennen kuin organisaatio saa hänet tulemaan Pohjois-Amerikkaan, mutta Nilsson kärsii aivotärähdyksen jälkeisistä oireista Ruotsissa, Garrioch kirjoittaa.

30-vuotias Nilsson pelasi viime kaudella 20 ottelua Ottawan paidassa. Hänen torjuntaprosenttinsa oli 90,8. Hänen sopimustaan on jäljellä yhden kauden verran. Nilssonin keskimääräinen vuosipalkka on 2,6 miljoonaa dollaria.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!