Kanadan nuorten MM-kisajoukkueen NHL-tähdiltä nolo moka – valmentaja otti heti luulot pois

© Kuva: Getty Images

Nuorten MM-kisat starttaavat noin kuukauden kuluttua. Kun Pohjois-Amerikassa ei pelata muita sarjoja, on Kanada päässyt jo valmistautumaan kisoihin joukkueena pitkän aikaa.

Ammattilaissarjojen alun viivästyttyä Kanada on saamassa jäälle poikkeuksellisen kovan joukkueen. NHL-tähtien kanssa ongelmaksi voi nousta myös suuret egot. Tästä nähtiin kenties pieni maistiainen, kun NHL-lupaukset Dylan Cozens ja Kirby Dach olivat myöhässä joukkueen aamutreeneistä.

Kanadan päävalmentaja Andre Tourigny teki tähdistään varoittavan esimerkin ja penkitti kaksikon aamuharjoitusten ajaksi. Iltaharjoituksiin duo tuli reilusti etukäteen. Heiltä kysyttiin, miksi he ovat niin ajoissa.

– Emme halunneet ottaa mitään riskiä, Cozens vastasi ja näytti, että oppi oli mennyt perille.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!