Takana hurja leikkausrumba! Chicago Blackhawks-legenda hehkuttaa: ”Tunnen olevani taas 19-vuotias”

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin konkaripuolustaja Brent Seabrook vakuuttaa olevansa jälleen terve ja valmis edustamaan seuraansa tulevalla kaudella pitkäksi venyneen tauon jälkeen.

35-vuotias Seabrook pelasi viime kaudella ainoastaan 32 ottelua ja sesonki päättyi tuolloin jo joulukuussa.

Tämän jälkeen puolustajaa on operoitu urakalla, sillä hänelle on tehty peräti kolme leikkausta. Ensin puukon alle joutui olkapää ja sitten vuorossa olivat molemmat lonkat.

– Odotan innoissani harjoitusleiriä ja pääsyä näyttämään kaikille mihin pystyn. Peliurani ei ole suinkaan ohitse. Ymmärrän, että 35-vuotiasta pidetään urheilumaailmassa vanhana, mutta en todellakaan tunne itseäni vanhaksi, Seabrook toteaa The Athleticille ja jatkaa:

– Tunnen olevani taas 19-vuotias, joka yrittää päästä joukkueeseen. Luistelen ja teen paljon kaikenlaista ekstraa jotta olisin hyvin valmistautunut (harjoitusleirille). Tavoitteena on ollut saada notkeutta takaisin, joka oli pitkään ongelma. Viimeiset pari-kolme viikkoa on tuntunut todella hyvältä jäällä. Se on ollut uskomatonta.

Seabrook jatkaa hehkutustaan kertoen, ettei ole tuntenut oloaan näin hyväksi kymmeneen vuoteen.

Koko NHL-uransa Blackhawks-paidassa kiekkoilleella kolminkertaisella Stanley Cup-voittajalla on tilillään 1114 NHL-runkosarjaottelua, joissa on syntynyt tehot 103+361=464. Pudotuspeleissä 123 kamppailun saldo on 20+39=59.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!