NY Islanders rysäytti! Kiinnitti kerralla neljä pelaajaa – mukana entinen superlupaus

© Kuva: Getty Images

New York Islanders julkisti tiistaina peräti neljä uutta pelaajasopimusta.

Seura solmi vuoden mittaisen jatkosopimuksen ongelmapelaaja Josh Ho-Sangin kanssa. Saarelaisten ja 24-vuotiaan laitahyökkääjän sopimus on kaksisuuntainen. Kanukki tienaa NHL:n puolella työehtosopimuksen määrittämän minimin, eli 700 000 dollaria. Farmiliiga AHL:n puolella palkka putoaisi 225 000 dollariin.

Ho-Sang on Islandersin 1. kierroksen 28. varaus kesältä 2014. Oikukkaana pelaajana tunnetun hyökkääjän tulokaskausi taalajäillä oli lupaava miehen iskettyä 21 peliin tehot 4+6=10. Sittemmin nuoren hyökkääjän ura on kuitenkin kulunut lähinnä farmiliiga AHL:n puolella, joskin tehopisteitä bussiliigassa on syntynyt kiitettävään tahtiin.

Islanders ilmoitti samalla solmineensa kaksisuuntaiset sopimukset Colorado Avalanchen organisaatiosta tulevan hyökkääjä A.J. Greerin sekä kahden seuraa jo aiemmin edustaneen puolustajan, Mitch Vande Sompelin sekä Parker Witherspoonin kanssa. Greerin sopimus on yksivuotinen, kun taas puolustajakaksikko Vande Sompel ja Witherspoon jatkaa seurassa kaksivuotisilla sopimuksilla.

Islanders painii tällä hetkellä pahoissa palkkakatto-ongelmissa, sillä seuralla on budjetissaan vain 8,9 miljoonaa dollaria kahden nuoren tähden, Mathew Barzalin sekä Ryan Pulockin jatkosopimuksia varten. Seura onkin kaupitellut viime aikoina aktiivisesti toisaalle mm. suomalaishyökkääjä Leo Komarovia (lue lisää).

LUE MYÖS: Colorado Avalanchen tuoreelle hankinnalle 16,4 miljoonan dollarin jättisopimus

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!