29-vuotias Erik Haula on yksi taalaliigan niistä pelaajista, joka on edelleen ilman sopimusta ensi kaudelle. Keskushyökkääjän agentti Jay Grossman kertoi äskettäin The Athleticille suomalaisen leirin käyvän parhaillaan läpi eri seuravaihtoehtoja.

– Käymme läpi keskusteluja, joita olemme käyneet useiden joukkueiden kanssa. Olemme keskustelleet varmaan 10-12 seuran kanssa. Listaamme parhaillaan eri vaihtoehtoja, Grossman paljasti.

Nyt NHL Network arvioi, että viime kaudella Carolina Hurricanesissa ja Florida Panthersissa pelannut suomalainen voisi siirtyä seuraavaksi takaisin vanhaan tuttuun Vegas Golden Knightsiin tai NHL:n pohjamudissa vuodesta toiseen tarpovassa Buffalo Sabresiin.

Lähde näkee, että pelaaja voisi viilettää kummassakin joukkueessa kolmossentterinä. Vegasissa hänen laidoilla voisivat olla lähtökohtaisesti Alex Tuch ja Nicolas Roy ja Buffalossa Zemgus Girgensons ja Tage Thompson.

Suomalaissentteri on pelannut taalaliigassa seitsemän eri kauden ajan 405 runkosarjan peliä pistein 85+90=175 (+19). Kuuden pudotuspelisesongin saldo on 48 ottelussa 10+13=23 (-5).