41-vuotias NHL-legenda Patrick Marleau jatkaa uraansa taalajäillä vielä ainakin yhden kauden ajan.

Vuoden 1997 varaustilaisuuden kakkosnimi on solminut vuoden mittaisen sopimuksen San Jose Sharksin kanssa. Konkarihyökkääjä kuittaa sopimuksestaan NHL:n minimipalkan, 700 000 dollaria.

NHL:ssä uskomattomat 22 kautta pelannut Marleau palasi viime kaudeksi Sharksiin kahden Toronto Maple Leafsissä vietetyn kauden jälkeen. Koko kauden aikana 66 ottelua tehoin 11+11=22 runkosarjassa pelannut Marleau kaupattiin NHL:n siirtotakarajalla Pittsburgh Penguinsiin, josta mies palaa nyt ”kotiseuransa” riveihin.

Sharks ilmoitti samalla solmineensa vuoden sopimuksen Colorado Avalanchesta saapuvan laitahyökkääjä Matt Nieton kanssa. 27-vuotias Nieto nakutti Avalanchessa viime kaudella 70 peliin uransa ennätystehot 8+13=21.

San Jose Sharks

@SanJoseSharks
Guess who's back
Back again
Patty's back
Tell a friend 😎

🦈: bit.ly/3jVlgVt

@SAPSports | #SJSharks