Winnipeg Jetsin luottohyökkääjälle karuja uutisia – koko ura ohi?

© Kuva: Getty Images

Ainoastaan seitsemän NHL-ottelua viime kaudella loukkaantumisensa vuoksi pelanneen Winnipeg Jetsin keskushyökkääjä Bryan Littlen pelaajaura on vaakalaudalla.

Kanadalaishyökkääjä sai viime kauden alussa seurakaverinsa Nikolaj Ehlersin laukauksen korvaansa sillä seurauksella, että miehen kausi päättyi myöhemmistä paluuyrityksistä huolimatta heti alkuunsa. Vamma vaikuttaa yhä mm. pelaajan tasapainoon, minkä vuoksi lääkärit ovatkin nyt kehottaneet Littleä jättämään myös koko ensi kauden väliin. Tinkimättömänä työmiehenä kaukalossa tunnetun Littlen tilanteesta kertoi perjantaina medialle Jetsin GM Kevin Cheveldayoff.

32-vuotiaan Littlen nykyinen, 5,29 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu vasta keväällä 2024. Kaudella 2007-08 NHL:ssä debytoinut ja samaa organisaatiota (aiemmin Atlanta Thrashers) edustanut Little on iskenyt NHL-urallaan pelaamissaan 843 runkosarjapelissä tehot 217+304=521.

Little on suomalaisille tuttu nimi Patrik Laineen sentterin tontilta. Mies pelasi suomalaisen kolmen ensimmäisen NHL-kauden aikana suuren osan ajasta nuoren maalitykin keskushyökkääjänä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!