Nähdäänkö Kaapo Kakko TPS-paidassa? IL: Näin New York Rangersin hyökkääjä kommentoi asiaa

© Kuva: Getty Images

Kaapo Kakko harjoittelee tällä hetkellä Suomessa Turussa.

New York Rangersin suomalaishyökkääjän tilanne kiinnostaa etenkin TPS-kannattajia, sillä Kakon edellisestä ottelusta on vierähtänyt jo tovi. Pelituntumaa voisi hakea tässä vaiheessa Liigasta, mutta nuori hyökkääjä ei ole omien sanojensa mukaan ajatellut asiaa paljoakaan.

– En osaa tuohon sanoa vielä mitään. En ole käynyt jäällä kuin kerran pyörimässä. Sain varusteet New Yorkista tänne vasta viime viikolla. En ole TPS:ssä pelaamista vielä miettinyt, laadukas treenaaminen on nyt tärkeintä, Kakko kommentoi Iltalehden haastattelussa.

Nuori hyökkääjä on viettänyt Turussa paljon aikaa kuntosalin ja liikuntahallin puolella. Kakko yrittää hankkia itselleen lisää voimaa ja nopeutta valmentaja Marko Rautalan avustuksella.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!