Eeli Tolvanen hakee seuraavaan kauteen vauhtia Jokereista.

21-vuotias hyökkääjä siirtyy helsinkiläisseuraan toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Jokereissa ollaan siirrosta innoissaan.

– On hienoa saada jokerikannattajien hyvin tuntema pelaaja jälleen takaisin joukkueeseen. Tolvanen tuo meille rutkasti lisää ratkaisuvoimaa, jonka myötä saamme hyökkäyspelaamiseemme uutta uhkaa, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri seuran tiedotteessa.

Myös Tolvanen on innoissaan paluustaan tuttuun seuraan.

– Tuntuu hyvältä päästä takaisin Jokereihin, josta minulla on paljon hyviä muistoja. Itselleni oli selvää, että haluan pelejä alle ennen kuin kausi Pohjois-Amerikassa jälleen alkaa jossain vaiheessa. Tämä oli myös Nashvillen toive, joten Jokereiden ilmoittaessa kiinnostuksestaan päätös paluusta oli helppo tehdä, Tolvanen kertoo.