Mikä floppaus! Lähde: Edmonton Oilers näyttämässä ovea kirvelevällä hinnalla hankitulle NHL-taiturille

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin siirtorajalla Detroit Red Wingsin kanssa viimeistelemä Andreas Athanasiou -kauppa alkaa näyttämään entistäkin huonommalta.

Kyseisessä kaupassa Oilers sai Athanasioun lisäksi vastikkeena hyökkääjälupaus Ryan Kuffnerin. Detroitin suuntaan taas lähti hyökkääjä Sam Gagner sekä kaksi toisen kierroksen varausvuoroa (2020 ja 2021).

Sportsnetin sisäpiiritoimittajan Elliotte Friedman uskoo, että Oilers ei pysty tarjoamaan Athanasioulle sopimustarjousta (Qualifying offer), jonka avulla he voisivat säilyttää kanadalaisen 26-vuotiaalle NHL-oikeudet.

– Oilersin GM Ken Holland on päättäväinen sen suhteen, että hän ei halua tehdä aikaisemmin nähtyjä virheitä. Hän ei halua antaa nuoria pelaajia liian aikaisin pois. En tiedä miten hän onnistuu kuitenkaan tässä. Mielestäni on epätodennäköistä, että Oilers tekee sopimustarjouksen Athanasioulle. Oilersin tilanne palkkakaton suhteen on entistäkin tiukempi, ja mahdollinen välimieskäsittely voi tehdä NHL-sopimuksesta haastavan, Friedman valaisi.

Athanasiou pelasi runkosarjassa Oilersin riveissä yhdeksän ottelua vaatimattomin pistein 1+1=2. Pudotuspeleissä kanadalainen jäi neljässä ottelussa ilman tehopisteitä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!