Colorado Avalanchen organisaatiossa kahden kauden ajan kiekkoillut tshekkihyökkääjä Martin Kaut on palaamassa Euroopan kaukaloihin, paljastaa Hokej.cz-sivusto.

Sivuston mukaan 20-vuotias Avalanchen kesän 2018 ykkösvaraus olisi palaamassa ainakin alkukaudeksi kotimaansa HC Dynamo Pardubiceen. Tshekkihyökkääjä sai tällä kaudella tililleen uransa yhdeksän ensimmäistä NHL-peliä, joissa nuorukainen nakutti tehot 2+1. AHL:ssä mies takoi 34 pelin tehot 5+13=18.

Useat nuoret NHL-lupaukset ovat jo aiemmin solmineet vuokrasopimuksia Euroopan suuntaan tulevan NHL-kauden viivästymisestä johtuen. Viimeisenä tshekkipelaajan loikkauksena kotimaansa sarjaan uutisoitiin Filip Zadinan siirrosta Detroit Red Wingsistä HC Ocelani Trinecin riveihin.

Seuraavan NHL-kauden on tarkoitus käynnistyä arviolta vuodenvaihteen tienoilla.