Robin Lehner käänsi kelkkansa Donald Trumpin suhteen – teki puhuttavan elkeen NHL-ottelussa: ”Se kuvottaa minua”

© Kuva: Getty Images

Tiistaina Vegas Golden Knightsin ja Dallas Starsin välisessä Round Robin -ottelussa nähtiin kannanotto tasa-arvon puolesta.

Kansallislaulujen aikana Starsin pelaajat Jason Dickinson ja Tyler Seguin sekä Golden Knightsin pelaajat Ryan Reaves ja Robin Lehner polvistuivat kunnioittaakseen tasa-arvoa.

Erityisesti Lehnerin kannanotto aiheutti paljon keskustelua, sillä ruotsalaisvahti on puhunut aikaisemmin avoimesti Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin kannattamisesta.

– En ole amerikkalainen, mutta arvostan sitä, mitä armeija tekee. Sen takia annan tukeni ”mun äijälle” Trumpille, Trumpin kasvot ja nimen maskiinsa maalauttanut Lehner oli sanonut Buffalo News -lehdelle vuonna 2016.

Nyt Lehner on kuitenkin pyörtänyt kantansa liittyen Trumpiin.

– Tein virheen, kun otin Trumpin maskiini. Kadun sitä nyt paljon. Loppujen lopuksi, asiat ei ole kiinni politiikasta, vaan ihmisoikeuksista, ruotsalaisvahti kertoo Expressenin mukaan.

Lehner toivoo muutosta erityisesti Yhdysvaltojen ihmisarvoasioihin.

– Rakastan Yhdysvaltoja, mutta täällä on paljon asioita, jotka tulisi korjata. Kyse on vain halusta tehdä jotain. Nyt on valkoisten aika liittyä taistelemaan veljiemme ja siskojemme kanssa, eikä vain pelkästään puhua siitä, Lehner sanoi.

– Kaikilla tulisi olla samat mahdollisuudet, ja kaikkia tulisi kohdella tasa-arvoisesti. Asiat joita olen nähnyt, ja miten asiat ovat – ne kuvottavat minua, ruotsalainen jatkoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.