Siirtopommi! Mikko Lehtonen aloittaa kauden lainapestillä Jokereissa

© Kuva: Leijonat.fi

Keväällä NHL-sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa solminut tähtipuolustaja Mikko Lehtonen aloittaa tulevan kauden viime kauden seuransa Jokereiden riveissä!

KHL-kauteen valmistautuva helsinkiläisseura tiedotti lauantaina puolustajan liittyvän Jokereiden harjoitusvahvuuteen jo ensi viikolla. Viime kaudella KHL:n parhaaksi puolustajaksi valittu 26-vuotias Lehtonen liittyy Toronton vahvuuteen NHL:n harjoitusleirien alkaessa. NHL:n tarkka alkamispäivämäärä ensi kauden osalta on yhä hämärän peitossa.

– Minulle oli selvää, että haluan tulla takaisin Jokereihin, jos seura minut vain haluaa. Ympäristö, pelikaverit ja valmentajat ovat minulle tuttuja, mikä helpottaa omaa tekemistäni, ja haluan auttaa joukkuetta niin paljon kuin vain pystyn. Tämä on minulle paras mahdollinen paikka valmistautua NHL-kauteen, Lehtonen kertoo seuran tiedotteessa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!