The Athletic: Buffalo valmis rajuun ratkaisuun vahvistaakseen hyökkäystään

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä yhdeksän kautta peräkkäin pudotuspelien ulkopuolella kärvistellyt Buffalo Sabres on valmis tekemään kovan ratkaisun saadakseen pikaisesti apua top 6 -hyökkäykseensä, uskoo The Athleticin John Vogl.

Toimittajan mukaan seura harkitsee tulevan varaustilaisuuden 1. kierroksen 8. varausvuorostaan luopumista osana kauppaa, jolla se saisi vahvistettua hyökkäyksensä kärkikuusikkoa.

– Mikäli Sabres haluaa hankkia vahvistuksia pudotuspelijahtiinsa, vaatii se välittömiä uhrauksia. Buffalolla ei ole varaa menettää jälleen yhtä Jack Eichelin parhaista vuosista.

– Kahdeksas varaus takaisi hyvän pelaajan tulevaisuutta ajatellen, mutta ottaa kahdesta kolmeen vuotta ennen kuin tämä on valmis isoon vastuuseen. Dylan Cozens on tällä hetkellä organisaation ainoa uskottava tulevaisuuden lupaus. Sanoisin, että on olemassa 50-50-mahdollisuus sen suhteen, että seura luopuisi ykkösvarausvuorostaan vaihdossa kärkipelaajaan. Joka tapauksessa yrittäisin ensi sijassa kaupata vuoden 2021 1. kierroksen varausvuoroa tämän vuoden vuoron sijaan, Vogl pyörittelee.

Tämän vuoden kärkivarausvuorosta luopuminen saattaisi auttaa Sabresiä hankkimaan hyökkäykseensä Brock Boeserin, Jakub Voracekin tai James van Riemsdykin kaltaisen välittömän kärkikenttien pelimiehen.

NHL:n pudotuspelit ovat täällä. Liity mukaan kuumaan kiekkokeskusteluun NHL-olohuoneessa!

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!