Montrealin superlupaus solmi tulokassopimuksen Canadiensin kanssa

© Kuva: www.hawk.ru

Montreal Canadiensin superlupaava puolustaja Aleksandr Romanov on solminut kanadalaisseuran kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen ja on liittymässä legendaarisen NHL-joukkueen harjoitusvahvuuteen kauden jatkuessa.

Tositoimiin Moskovan TsSKA:n riveissä tällä kaudella KHL:ssä luutinut 20-vuotias puolustaja ei NHL:n sääntöjen mukaan enää kuluvan sesongin aikana pääse. Canadiensin tarkoitus onkin tutustuttaa nuori venäläinen tuleviin joukkuekavereihinsa sekä NHL:n toimintakulttuuriin ennen ensi kauden alkua.

Romanov nappaa Canadiensissa kallispalkkaisen floppipuolustaja Karl Alznerin pelinumeron 27. Alzner kieltäytyi aiemmin pelaamasta loppukaudella. 31-vuotiaan takavuosien huippupuolustajan 4,65 miljoonan dollarin vuosiansiot takaava sopimus umpeutuu vasta kauden 2021-22 jälkeen. Romanovin odotetaan puolestaan ottavan ensi kaudella suoraan paikan Canadiensin NHL-miehistöstä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!