TSN:n sisäpiiritietojen mukaan NHL saattaa julkistaa loppukauden isäntäkaupungit jo tänään draft-loton yhteydessä.

Jääkiekkoilun kärkiliigan kauden jatko reilun kahden kuukauden koronaviruksen pakottaman tauon jälkeen on jo lähellä.

Sarja on suunnitellut pelaavansa 24 seuran kokoiset pudotuspelit vain kahdessa kaupungissa, jotka isännöisivät vuorotellen kaikkia joukkueita.

Kilpailussa isäntäkaupungin kunniasta ovat olleet mukana muun muassa Vancouver, Edmonton, Los Angeles, Dallas ja Toronto.

Lopullisia valintoja ei ole toistaiseksi kuulunut. Kanadalaismedian kiekkoasiantuntija Pierre LeBrun kertoo saaneensa käsiinsä tietoja, joiden mukaan taalaliiga olisi nyt kuitenkin kiirehtimässä kaupunkien valintaa.

– Johtuen siitä, että aika on kortilla NHL saattaa julkistaa isäntäkaupungit aikaisintaan jo tänään. Ei olisi ideaalia, sillä draft-lotto on tänään, mutta aikapakote on valtava. NHLPA (pelaajayhdistys) keskusteli eilen Edmontonin ja Toronton meriiteistä. He aikovat keskustella tänään lisää ja palata asiaan liigan kanssa, kiekkokonkari kirjoitti Twitterissä.

Pierre LeBrun

@PierreVLeBrun
Because time is of the essence, the NHL could announce Hub cities as early as today if NHL/NHLPA can come to a decision. Wouldn’t be ideal with draft lottery tonight but there’s a huge time crunch. Players on NHLPA committee last night discussed merits of Edmonton vs Toronto 1/2