Pohjois-Amerikan mediajätteihin lukeutuva The Athletic julkaisi listauksen NHL:n surkeimmista maalivahtikaksikoista – absoluuttisen tason sijaan palkkaan suhteuttuna.

Floppilistan ”kärkeen” nousi Florida Panthers, jonka maalivahtikaksikosta (Sergei Bobrovski-Chrid Driedger) nimenomaan jättimäisellä 10 miljoonan dollarin vuosipalkalla viime kesänä seuraan hankittu Bobrovski floppasi pahemman kerran – 50 peliä, päästettyjen maalien keskiarvo 3,23 ja torjuntaprosentti 90,0.

Kakkoseksi listalla sijoittui San Jose Sharksin kaksikko Martin Jones-Aaron Dell, ennen kolmossijan nimiinsä vieneen Detroit Red Wingsin Jimmy Howardia ja Jonathan Bernieriä.

Nelossija meni puolestaan Montreal Canadiensille (Carey Price-Charlie Lindgren), joka on jo vuosikaudet kärsinyt surkeasta tasosta nimenomaan kakkosmaalivahtiensa osalta. Floppilistan vitoseksi nousi Anaheim Ducks, jonka kallispalkkaisen tähtivahti John Gibsonin torjuntaprosentti jäi tällä kaudella karuun lukemaan 90,4.