Huima ratkaisu! Henrik Lundqvist teki päätöksen tulevaisuudestaan: ”En ole sokea”

© Kuva: Getty Images

Ruotsalainen maalivahtilegenda Henrik Lundqvist on avautunut Göteborgs-Posten -lehdelle haastavasta tilanteestaan New York Rangersissa.

38-vuotias Lundqvist ajautui tällä kaudella uuteen tilanteeseen, kun Rangersin nuoret maalivahdit Igor Shestjorkin ja Alexandr Georgijev ajoivat hänestä suoritusten perusteella ohi.

– En ole sokea. Rangers ajattelee varmasti tulevaisuuttaan. Heillä on monta eri palasta, jotka ovat osana joukkueen kehittämisessä tällä hetkellä sekä tulevaisuudessa. Näkökulmaani täytyy hieman laajentaa. Tietysti olen pettynyt siihen, että en ole päässyt pelaamaan niin paljon kuin tahtoisin. Siitä pettymykseni johtuu. Syy ei ole Rangersin, mutta tilanne on jo edennyt, mihin se on edennyt. Jos en olisi pettynyt tilanteeseeni, niin vähättelisin itseäni. Haluan pelata vielä korkealla tasolla, ja jos en pelaisi, niin pettyisin pahasti, Lundqvist kertoi Göteborgs-Postenille.

Varmaa on ainakin se, että Lundqvist haluaa jatkaa uraansa vastoinkäymisistään huolimatta.

– Keskittymiseni on nyt harjoittelussa ja tässä kesässä. Menemme tästä hetkestä eteenpäin. Tunnen jo sen, että minulla on vielä muutamia NHL-vuosia jäljellä. Olen todella varma siitä! On selvää, että rakastan jääkiekkoa. Ajattelen sitä myös, kuinka pitkään pystyn tai haluan jatkaa pelaamista. Olen tajunnut jo sen, että en voi katsoa hirveän pitkälle eteenpäin, Lundqvist vakuuttaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.