Raju paljastus: Coyotes haukkui tähtihyökkääjänsä ”koko NHL:n surkeimmaksi” – pelaaja sai lopulta 2,3 miljoonaa dollaria: ”En voinut kuin nauraa”

© Kuva: Getty Images

NHL:n sopimusneuvottelut välimiehen avulla ovat usein hermoja raastavia kokemuksia niin pelaajalle, kuin myös seuralle.

Sportsnetin asiantuntijana nykyään toimivalta entiseltä NHL-hyökkääjältä Mike Johnsonilta löytyi painava, mutta omalla tavallaan humoristinen tarina omasta kokemuksestaan välimieskäsittelyssä vuonna 2003.

– Kun tein sopimushakemuksen Phoenixille, he sanoivat minulle, että olin surkein hyökkääjä koko NHL:ssä viime kaudella. En voinut kuin vain nauraa. Pääsimme lopulta yhteisymmärrykseen, eikä meillä ollut kuin vain rakkautta sen jälkeen. Tämä ei haitannut minua ollenkaan – olisin enemmänkin pettynyt, jos tätä ei olisi tapahtunut. Minulla on vieläkin kopio tästä keskustelusta tallessa jossain. Siitä saisi hauskaa luettavaa, Johnson naureskeli The Score -lehden haastattelussa.

Johnsonin kouraan lyötiin lopulta siihen aikaan suuri 2,3 miljoonan dollarin palkkapussi. Yhdysvaltalainen oli tehnyt sopimusneuvotteluja edeltäneenä kautena komeat 63 tehopistettä Coyotesin riveissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.